/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Nyeretlen Kétévesek Versenye

Július 26án, vasárnap ismét starthoz állnak a kétévesek. Teljesítményükről az idomárokat kérdeztük.

Arhimed (Maronka Gábor): Egy Elzaam apaságú kétévesről van szó, tudni érdemes, hogy az ő ivadékai mindig nagyon koraiak, ez Arhimedről is elmondható. Nem siettünk, nagydíjakat tervezünk vele elsősorban. Az első három hely valamelyikére várom.

Lancaster Dream (Ribárszki Sándor): Egyelőre még inkább a lustácska szóval jellemezném, azért is neveztük, hogy tanuljon, reméljük, hogy hoz majd rajta előre ez a futás.

Meglepetés, Tormenta Pulpit (Zala Csaba): Elmondható, hogy jobban dolgoznak mindketten, mint az eddigi Nyeretlen Kétévesek Versenyeiben indult lovaim. Tormenta származása alapján is korainak tűnik, viszont Meglepetés kicsit jobban megy munkában, mint ő, de számára kérdéses még a táv. Tréning tekintetében 1000 méteres vadászkentrét mentek, a héten megkapták a zárómunkákat, illetve startgépeztünk is velük. Ahogy néztem több import ló is lesz a mezőnyben, az első öt hely valamelyikére várom őket.

Dormi (Garai Richárd): Az előző futása óta pihenőt kapott, könnyebb munkákkal készült, nagyon jó formában van. A verseny meghozta a kedvét, egész héten jól dolgozott, a zárómunkáját ma kapja. Bízunk benne, hogy akár a győzelemért is küzdhet.

Rumba Lady, Stolen Time (Stanislav Georgiev): A felkészülésük problémamentesen zajlott, jól dolgoznak munkában. Korrekt futást várok tőlük.

Seventy Smile (Kovács-Bakos Szilvia): Az első futása jól sikerült, bár a lovaglása nem volt a legszerencsésebb. A többi kétévest még nem ismerem, így érhetnek meglepetések, de Seventy-től győzelmet várok.

Fotó: Antal Zsuzsanna

SHARE THIS