/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vélemények a Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyről

Angyal Andor

Uránia RG jelenleg nagyon jó formában van, a 2 heat sem fog neki gondot okozni. Amennyiben szombaton jó napja lesz, bármire képes lehet.

Veljko Mazsity

Zitti Tutti felkészítésén nem változtattam, úgy készült, ahogy eddig mindig. Ez egy komolyabb erőpróba lesz számára, mint korábban, ennek ellenére eredményes futást várok tőle.

Timoteo esetében sem változtattam semmit a felkészülési metódusukon. Legutóbb ismét hiba nélkül futott, ha most sem lesz vele gond, döntős futást várunk tőle is.

Hajnal Tibor

Zséda kezdi mutogatni régi önmagát, habár valamiért egészségügyileg a lovaim nincsenek topon az utóbbi néhány hétben. Ettől függetlenül, tisztes helytállást várok tőle.

Vital RG idén nagyszerűen teljesít, tartja a jó formáját, eredményes futást várok tőle.

Varga Sándor

Vanilla Mms alig van pár hónapja az idomításomban, eddigi futásaiból ítélve további javulást és eredményes szereplést várok tőle.

Juhász Balázs

Disney HR nem kapott különleges munkákat erre a versenyre, a szokásos tréning alapján dolgozott. Kondíciómunkákat kapott, illetve könnyebb gyorsmunkákkal készült. Véleményem szerint, ha nem lesz szokatlan számára a második heat, akkor ott lehetünk a végelszámolásnál.

Vezér Emese

King’s Call utolsó versenyében halványabb volt, ezért csak frissen tartó munkát kapott. Startszáma sem túl kedvező, de ha jól kijön a lépés, egy helyezést várok tőle.

Csordás Emil

Grand Illusion második versenyében már jobban mozgott, ezek alapján itt is eredményes futást várok tőle.

Márton Lajos

Übü király utolsó versenye óta csak könnyebb kondíció munkákat kapott. Hasonló futamokban többször volt már eredményes, így bízunk benne, hogy hasonlóan jól fog menni, mint néhány hete.

Goran Zolnaji

Villám Ville utolsó versenye óta szépen dolgozott, jó formában van. Összességében az első három hely valamelyikére várom.

Balogh Bernadett

Valerie As helyzete ebben a futamban nem könnyű. Úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk őt egy számára nehezebb futamban, mivel más versenyben nem igazán tudjuk indítani. Ettől függetlenül, tisztes helytállást várunk tőle.

Szöveg: Lukácsi Antónia

Fotó: Hederman Bernadett

SHARE THIS