/ by /   Friss hírek / 0 comments

Fantasztikus séta a Kincsem Parkban

Az Imagine Budapest csapata a Kincsem Parkkal közösen három alkalommal rendezett tematikus sétát a Parkban a nyári hónapokban. Az érdeklődők mindent megtudhattak a csodálatos versenypályáról, az 1827-óta hazánkban működő sportról, a kiváló versenylovakról, a nagy sikerű Kincsem filmről, az Ügetőszilveszterről, Overdose-ról és minden másról, ami a lóverseny világához hozzátartozik.
A szervezett tematikus séták sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint az egyik résztvevő levele, amit a túra után kaptunk: „Nagyon köszönöm a mai sétát, ajánlani fogom barátaim, ismerőseim körében! Fantasztikus volt a szervezés, a fogadási lehetőséggel, frissítővel! Külön dicséret illeti kedves túravezetőnket, aki nemcsak alapos felkészültséggel vezette a csoportot, hanem szívvel-lélekkel, lelkesen, vidáman, személyes jelenléttel, élményszerűen, olykor humorral, minden apróságra ügyelve! Jó hangulatú, értékes program volt!”

Amennyiben felkeltettük érdeklődését sok szeretettel várjuk a Derby és Divat Hétvége futamaira a Kincsem Parkba augusztus 21-23 között! A belépés ingyenes.

SHARE THIS