/ by /   Friss hírek / 0 comments

Szoros befutók és értékes bónusz nyeremények a svéd csütörtökön!


Folytatódik a bet.lovi.hu specialitása, WIN6 akció

Ezen a héten is érdemes keresni a csütörtök esti svéd ügetőfutamokat a megszokott nemzetközi kínálat mellett. Augusztus 13. legyen a Te napod!
A skandináv versenyekre továbbra is elérhető a halmozott tét fogadási lehetőség, a WIN6 játék. Ezúttal a bollnasi ügetőpálya (pályaszám: 15) ad otthont a 19:30-kor kezdődő játéknak.

Az elmúlt héten hat szerencsés fogadó részesült a WIN6 online akció extra nyereményalapjából. Négyen mind a hat futam nyerőjét eltalálták, ketten pedig öt futam győztesét tippelték meg helyesen, így fejenként 25 000 Ft bónuszban részesültek.

A WIN6 online akció keretein belül minimum 600 forintosos alaptétű TÉT játékot kell játszani minden kijelölt futamban, viszont egy futamban bármennyi lovat megjátszhatnak a fogadók. Több variációs lehetőség, nagyobb nyerési esély. A bónusz nyereményeket az alábbiak szerint írjuk jóvá: a telitalálatos (mind a hat futamot eltaláló) játékosok között 100.000 Ft-ot osztunk szét egyenlő arányban, tehát a telitalálatok számától függ, hogy mekkora lesz az egy főre eső nyeremény, míg az öt találatos (bármely öt futamot eltaláló) játkosok között 50.000 Ft-ot osztunk szét egyenlő arányban, tehát az ötös találatok számától függ, hogy mekkora lesz az egy főre eső nyeremény.
Bővebb információ a játékszabályzatban olvasható.
A WIN6 játékon túl minden svéd futamra 50.000 forint HÁRMASBEFUTÓ jackpot került kiírásra, azaz további 300.000 forint a megnyerhető nyeremény.

A rangos svéd ügető mellett további izgalmakat hozhat csütörtökön Deauville és a Kincsem+ futam. A Kincsem+ okos gépi változatát, a Kincsem+ TUTI játékot a Szerencsejáték Zrt. által működtetett bármelyik lottózóban is játszhatod országszerte. Tedd próbára a szerencsédet és nyerj akár milliókat!
Augusztus harmadik hétvégéjén ismét három napon keresztül várja a fogadókat a Kincsem Park. Pénteken este 20:30-tól futnak az agarak a Nemzeti Agárstadionban. A legjobbak ekkor fogják kvalifikálni magukat az augusztus 21-i Agár Derbyre. Szombaton az ügetők, közülük is elsősorban a kétévesek, vasárnap pedig az angol telivérek lesznek a főszerepben 14:00 órától. A magyar versenyek izgalmát és a játék élményét a több százezer forintos jackpot teszi teljessé.
Augusztus negyedik hétvégéje (augusztus 21-23.) hozza magával a lóverseny legnagyobb ünnepét, a Derby Hétvégét. A három nap során mindhárom szakág legjobbjai, magas színvonalú versenyek és összesen 4 millió forint jackpot várja a fogadókat. Tarts velünk online vagy a helyszínen, a Kincsem Parkban!

Jó játékot, sok szerencsét és magas nyereményeket kívánunk!

bet.lovi.hu

SHARE THIS