/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

A napi főverseny Tűzgalamb sikerét hozta

Izgalmakban a Derby és Divat Hétvégét megelőző vasárnapon sem volt hiány, hat futamban mérték össze tudásukat a telivérek.
A nap első futama után Csupor Ferenc idomár ünnepelt, Last Stride (ifj. Fejes Lajos) és Santis (Jozef Parigál) fej-fejt küzdöttek a győzelemért, az előbbi javára dőlt el a verseny. Nyeretlenségét Blank Canvas veszítette el Kolumbán Örssel a nyergében. Az 1600 méteres Cosmos Csi Hendikepben Mathias Rex (Besenyei Ferenc) galoppozott át elsőként a célvonalon. A nap negyedik futamában Sáska (Vörös Georgina) kis súlyával szép győzelmet aratott. A felhőszakadás ellenére remek befutót hozott a Csentericz Zoltán Emlékverseny – Augusztusi Díj, meglepetésre Tűzgalamb (Pap Gabriella) érkezett meg a dobogó legfelső fokára, mögötte Messina (Mocsinka Vivien) szerezte meg a második helyet, Futurist Fashion (ifj. Kozma István) a harmadikat. Zárásként Rainbow Rosie (Mocsinka Vivien) gyűjtötte be idei első sikerét.
Az idomárok közül Csupor Ferenc duplázott, a fiatal generáció két tehetséges lovasa, Kolumbán Örs és Besenyei Ferenc pályafutásuk első győzelmét aratták!

Folytatás a Derby és Divat Hétvégével augusztus 21-23 között, a Magyar Derby-t 23-án vasárnap kora este futják. A belépés ingyenes!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS