/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

6. Kincsem Park Agár Derby péntek este

Péntek este futják az agarak az év legrangosabb versenyét, az Agár Derbyt, melyet immáron 6. éve rendeznek meg a Kincsem Parkban és most először az új, Nemzeti Agárstadionban.
A rangos versenynapon öt izgalmas futamot láthatnak a látogatók, a programot a Miss Health & Beauty 2020 döntője és 600.000 forint jackpot színesíti.
Az első futam a 280 méteres Silver Gate Díj lesz, majd a negyed-, illetve elődöntők 3-6. helyezettjei mérik össze gyorsaságukat 480 méteren a Royal Essences Derby Invitation I. és II. futamban, illetve a Fürge Ürge Derby Consolation-ban.
A 6. Kincsem Park Agár Derby mezőnye hat kiváló versenyzőből áll, az előfutamok alapján szinte bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Jaytee Milan (2) vélhetően a fogadók legnagyobb kedvence lesz, hosszabb kihagyás után a második versenyében már igen meggyőző volt. Excellent (5) mindkét előfutamát könnyedén nyerte, ráadásul egy hete kiemelkedő idővel, így ő is nagy esélyese a döntőnek. Champ (6) folyamatosan eredményesen szerepel, formái alapján dobogón lehet a helye. Johnny (4) egy hete csak egy nagyon erős ellenféltől kapott ki, júniusban futott olyan formát, amiivel elhozhatná a Derby trófeát. Alf (1) hatalmas hajrával, látványosan verte erőse ellenfeleit, így ebben a mezőnyben sem hagyható figyelmen kívül. Futó Power (3) az előfutamok alatt egyenletesen teljesített, mindkétszer dobogón végzett, ezt most is megteheti.

Kapunyitás 19.00-kor, mindenkit szeretettel várunk!

SHARE THIS