/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Báthory és Stone Sober az élen


Szeptember első hétvégéjén is érdemes volt kilátogatni a Kincsem Parkba, kilenc futamban küzdöttek meg egymással a telivérek.
A nap első versenyében, a Diplomata Díj – Szeptemberi Gátversenyben Sambo (Osztényi Zoltán) meggyőző stílusban elsőként galoppozott át a célvonalon. Nyeretlenségét a favorit Avignon (Mészáros Zsolt) és a kétéves Shy Boy (ifj. Kozma István) veszítette el. Az 1200 méteres Remény Díjban Seventy Smile (ifj. Kozma István) könnyedén duplázott. A Németh Ferenc Emlékkupa III. Futama Hendikepben Sáska és Elbert Zita párosa nem talált legyőzőre.
Az 1200 méteres Gödi Díjban abszolút jött a papírforma, Báthory (ifj. Kozma István), Night for Overdose (Bakos Gábor) és Tűzgalamb (Suták Csenge) volt a befutási sorrend.
A nap hetedik futamában Blank Canvas és Kolumbán Örs ismét remekelt.
A korosztályok mérkőzését hozta a Hesp Róbert Emlékverseny, jó startot követően a háromévesek diktálták a tempót, az egyenesre érve a Zala Csaba idomításában álló Stone Sober (Mocsinka Vivien) vezetett, évjárattársa, Marlon (Gönczi Rebeka) és az ötéves Cirfandli (Stanislav Georgiev) küzdött a helyezésekért, a célba is ebben a sorrendben érkeztek meg.
A nap zárásaként Winter Tale (Panyi Mátyás) szép stílusban nyerte a Yorkshire Hendikepet.
Mocsinka Vivien 40. győzelmét aratta, ezzel zsoké pozícióba lépett. Gratulálunk!

Egy hét múlva folytatás, a belépés ingyenes!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS