/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Vajda Sándor Emlékverseny – Szeptemberi Díj

Szeptember második hétvégéjén hatan küzdenek meg a győzelemért a 770 000 Ft összdíjazású versenyben, 1400 méteren.

Levendula (Kreka István): Jól formában van, pénteken jött egy erősebb gyorsmunkát, szerencsére egy intelligens lóról van szó, így könnyű vele együtt dolgozni. Bár a topp súly ellene szól, de előző versenyét erős mezőnyben nyerte, ez bizakodásra ad okot. Legnagyobb ellenfelének Muizenberg Rockot tartom, Levendulát az első három hely valamelyikére várom.

Rebellis (Grósz Gyula): Mivel már rutinos telivérnek számít, így a megszokott módon készültünk vele a versenyre, mindenképpen egy helyezésre számítok tőle.

Muizenberg Rock (Szuna Szabolcs): Jó munkák után áll starthoz, legutóbb erős mezőnyben futott, úgy gondolom, hogy itt most már jobb esélye van. Dobogós helyre várom.

Good Heart (Kovács-Bakos Szilvia): Tréningváltás után fut, normál munkákkal készítettük, inkább a tüdő-és kondíciómunkákra helyeztük a hangsúlyt. Rég nem versenyzett, kisebb egészségügyi problémái voltak, így elsőre tisztes helytállást várok tőle.

Just Mine (Maronka Gábor): Most került hozzám tréningbe, Nagy Polett segített a megismerésében. Próbáltuk frissen tartani, az első három hely valamelyikére várom.

She Moves (Soltész András): A szokásos módon készült a versenyre, ha kifutja a formáját, akkor az első három hely valamelyikére várom.

Fotó: Hajdú László

SHARE THIS