/ by /   Hazai agár hírek / 0 comments

Ír Derby elődöntő eredmények

Fantasztikus elődöntőn van túl a 2020-as Boyle Sports Ír Derby, mindkét sztár a döntőbe került. Newinn Taylor és Pestana külön futamokban futottak múlt hét szombaton (09.12), de mindketten fantasztikusan teljesítettek az ötödik megmérettetésen is.

Newinn Taylor (trénere Graham Holland) karrierje legjobbját futotta az elemzők szerint 16.80-as 3. kanyarbeli idejével, melyet egy 29.13-as befutási idővel zárt. Élete legjobb startjával szinte „katapultált” a 6-os boxból, majd végig biztosan vezette a mezőnyt.

Pestana (trénere Owen McKenna) 3. kanyarbeli 17.09-es rész ideje ugyan az elmúlt 5 hétben a leglassabb rész idejének bizonyult, győzelme 29.39-es idővel azonban mégsem volt kérdéses, hiszen már az első pár méteren átvezette a vezetést, melyet mindvégig tartott is, jóval maga mögött hagyva a mezőny többi tagját.

A döntő futam további négy versenyzője:

Ballymac Wild

Meenagh Miracle

Kilara Icon

Ballymac Cooper

A múlt szombati elődöntő futamai az alábbi videóban nézhetők meg:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=621&v=ZYoDSGL1nwE&feature=emb_logo

A döntő pedig az alábbi linken található fórumok valamelyikén élőben is nézhető, szurkoljunk együtt szombaton a 2020-as Ír Derby leggyorsabb agaráért!

https://igb.ie/go-greyhound-racing/our-stadiums/shelbourne-park-greyhound-stadium/plan-your-night/derby/watch-the-derby/

 

SHARE THIS