/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Letty Franciaországban is letette névjegyét

 

Letty (Trade Fair – Love is all)

Az egykor magyar idomításban állt, sokszoros nagydíj nyerő Letty (Trade Fair – Love is all) nagyszerű pályafutása a galopp versenyek után sem ért véget, a sárga kanca már évek óta a francia tenyésztést erősíti. Eddig hat csikója született, összesen 38 versenyben vettek részt, 12 alkalommal nyertek versenyt, nagyon erős konkurenciában. A ló tulajdonosa, Éva Olsson volt a segítségünkre a csikók bemutatásában.
Lettyt Storm (Category Five – Letty)

Letty első csikója az egykori istállótársától, Category Fivetól (Hurricane Run – Feather) született, a Lettyt Storm nevet kapta. Sok nehézséggel kellett szembenéznie, az évek alatt több probléma is adódott vele kapcsolatban, végül öt év után trénerváltás következett, Carla O’Halloran után egy hónapja Edouard Monfort neve alatt készül. Meghálálta a sok türelmet, 13 versenyből négyszer győzött.

Letty’s Marvel (Captain Marvelous – Letty)

A második csikó, Letty’s Marvel (Captain Marvelous – Letty) az eddigi legjobb eredményekkel büszkélkedhet. Későn, négyéves korában kezdett el versenyezni, ez a plusz idő viszont később a javára vált, tizenegyszer futott, ötször nyert. Legutóbb augusztus 29-én Deauvilleban elsőként galoppozott át a célvonalon. Ezt követően egy cikk is megjelent Lettyről a Jour de Galop napilapban. Eva Olsson Klimscha a tulajdonjog 80%-át eladta.

Captain Lotto (Captain Marvelous – Letty)

A 2016-os születésű Captain Lotto (Captain Marvelous – Letty) a család fekete báránya, a vele való munka sok nehézséggel jár, többek között nem kedveli a startgépet, illetve a lovaglása sem egyszerű feladat. Eddig kétszer állt starthoz, eredménytelenül, kérdés, hogy mit tartogat a későbbiekre.

Lettyt Fight (Dunkerque – Letty)

A Dunkerque apaságú Lettyt Fight egy tavalyi árverésen kelt el, jelenleg Stéphan Cérulis idomárnál készül. Eddigi pályafutása során tizenkétszer lépett pályára, háromszor győzött, várhatóan idén Listed kategóriás versenyben is starthoz áll majd.

Last Sinn (Sinndar – Letty)

Last Sinn (Sinndar –Letty) a gyakorinak mondható Lyme-kórral küzd, harmadszor vesz részt egy előtréning folyamaton. Jelenleg a bérbeadása a cél, eladni több okból kifolyólag nem szeretnék. Küllemét tekintve sokban hasonlít az anyjára, bizakodnak a teljesítményével kapcsolatban is.

Recoletty (Recoletos – Letty)

Egy év pihenés és öt mén csikó után 2020-ban egy impozáns kanca is került a sorba, Recoletty, apja Recoletos.

A kiváló anyakanca jelenleg is vemhes Toronadotól, így az ivadékok sora még bővülni fog.

SHARE THIS