/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Péntek este folytatódnak az agárversenyek!

Négy hét szünet után péntek este végre folytatódik az agár szezon és hat izgalmas futammal várja az érdeklődöket.
Az első megmérettetés a 280 méter hosszú European Tour S2 lesz, öt résztvevővel a startnál. Joy két második helyezés után ezt a versenyt már megnyerheti, edzésformái alapján pedig Assassin és Bella is dobogós lehet.
A második futamban, az European Tour S1-ben szintén 280 méteren mérik össze tudásukat öten. Bullet ismét sprint távon próbálkozik, a fogadók kedvence lehet. Jet most debütál a Kincsem Parkban, de akár elsőre megnyerheti a futamot. Barry tréningben javulást jelzett, azzal jó esélyt képvisel.
A nap harmadik futamában, az European Tour S0-ban is öten csapnak össze 280 méteren. Godzilla hatalmas formában van, triplázását követően folytathatja menetelését. Jessy hosszabb távon többször is “Open” időt futott, így ezúttal is a favoritok egyike lehet. Coming Soon-ra mindig lehet számítani, most is dobogós lehet.
A negyedik verseny már 480 méter hosszú, az European Tour A1-ben öt agár méri össze erejét. Penge jó idővel győzött legutóbb, ezúttal is remek kilátásokkal várja a futamot. Futó Power a Derbyben futott, ebben a mezőnyben könnyebb dolga lesz, nyerő sansz lehet. Mayki egy hónapja rövidebb távon ért haza, beleszólhat az első három helyezés sorsába.
Az ötödik futam, az European Tour A0/A1 szintén 480 méter hosszú és maximális mezőny, azaz hat agár áll starthoz. Raven utoljára ismét erős volt, a versenyben futott formák alapján a legjobb papíresély. Steed megbízhatóan teljesít, a győzelemért küzdhet. Black Fantasy szorgalmas és eredményes versenyző, ha jó napot fog ki, bármikor győzhet.
A nap utolsó versenye, a napi főverseny az European Tour Lyreen Mover Díj lesz, öt aspiránssal a rajtnál. Jelly Flood a befutóban mindig nagyon erős, első esélynek tűnik, de a mezőny is erős. Excellent nagy küzdelemben szorult a második helyre a Derbyben, győzelemmel vigasztalódhat. Champ szintén ott volt a legjobbak között, most is harcban lehet az elsőségért. Don Juan rutinja és tudása alapján a favoritok ellenfele lehet. Etalon hasonlóan erős mezőnyben többször volt már döntős, utolsó formájával dobogóra állhat. Sight a versenyben nem indul.

Start 19:30-kor, mindenkit szeretettel várunk! A belépés díjtalan.

SHARE THIS