/ by /   A nap híre / 0 comments

Elhunyt Huszár Korinna

Megrendülten tudatjuk, hogy október 7-én, szerdán tragikus körülmények között elhunyt a fiatal lovasgeneráció ígéretes lovasa. A magyar lóversenyzés és a hazai sport egy nyíló virágot veszített el.
A hatvani születésű 20 éves lovas hölgy karrierjét az Alagi Zsokéiskolában kezdte,  majd Pető Sándor idomár versenyistállójában folytatta. Licenszet 2016-ban szerzett, első évében tizennyolc versenyben szállt nyeregbe. 2019-ben megnyerte az utánpótlás lovasok versenysorozatát, a Németh Ferenc Emlékkupát, emellett kétszeres Lovasutánpótlas Kupa győztes. A HH Sheikha Fatima bin Mubarak – Lovastanulók Világbajnokságának spanyolországi fordulójában orrhosszas különbséggel lett második Magyarországot képviselve.
Mindennapjait a lovaknak szentelte, maximális odafigyeléssel és szeretettel fordult mind a sport, mind a telivérek irányába, szorgalmát és alázatát a munkához a tulajdonosok és a trénerek is elismerték. Karrierje során 11 versenyben galoppozott át elsőként a célvonalon a Kincsem Parkban. Vasárnap is lovagolt volna, de őt már az égi lóversenypályán lovasították ki.
Kedvessége, mosolya, csillogó és sugárzó szeme, pozitivitása, kitartása és eltökéltsége mindenki számára példaértékű.
Vasárnap a harang érte szól, de már nem válaszol.
Osztozunk a család mély fájdalmában! Nyugodj békében kis Bajnok!
“Merni tudó szíveké a világ”

SHARE THIS