/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Gróf Széchenyi István Emlékverseny

A 2000 méteres versenyben nyolc lovat adtak indulónak, az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják, a külföldi indulóról a Turf alapján olvashatnak véleményt.

Aurora Borealis, La Shaba (Soltész András): Nagyon jól dolgoztak, jó formában vannak, erősek. Izgalmas versenynek nézünk elébe, sok remek telivér áll majd starthoz. Jó szereplésüket várjuk, pénzes helyezésben bízunk.

Éjszépe (Hum-Fűzi Villő): Hosszú munkákkal készültünk, remélem, hogy jobb eredményt érünk el, mint az előző két futása alkalmával. Egyben van, szimpatikusan dolgozik. Bízunk benne, hogy a tavalyi formáját megfutva ott lehetünk vele a közelben.

Golden Sea (Stanislav Georgiev): Rendben van a kanca, a Kincsem Díj óta kipihente magát. Frissen tartottuk, kondíció munkákat kapott. Az utolsó pillanatban dőlt el, hogy indítjuk ebben a versenyben, Németország volt a cél, de a vírushelyzet miatt ez meghiúsult. A papírt nézve favorit, de ez lóverseny, bármi megtörténhet. Amennyiben szerencsésen alakul a verseny a győzelemért küzdhet, személy szerint az első két hely valamelyikére várom.

Rose Fire (Rácz Attila): Hosszabb munkákkal készültünk, sajnos nem volt zavartalan a felkészülés. Legutóbbi versenyében több sérülést is szerzett, emellett hónapok óta vidéken tréningezzük, az időjárási viszonyok nem kedveztek a pályának, ez is nehezítette a munkát. Annak örülnék, ha nem történne semmilyen szerencsétlenség és a valós tudását hozná ki magából.

Streif (Zala Csaba): Jól dolgozott, nem rég futott, kondíció munkákkal frissen tartottuk. Erős mezőny gyűlt össze, Agata Christie és Golden Sea is esélyes lehet a győzelemre. Ez a futam jó felmérő lesz számára, hogy holt tart jelenleg a klasszisokhoz képest. Az első négy hely valamelyikére szeretnénk odaérni.

Blush Bird (Ribárszki Sándor): Jól dolgozott, remek formában van. Kemény csapat gyűlt össze, de a következő állomás, ha minden jól megy a St. Lager lesz, ott sem lesz könnyebb dolgunk. Jelen esetben 1 kg túlsúly is ellenünk szól. Mindezek ellenére bízunk a legjobbakban!

Agata Christie: Erős kihívóként érkezik, a Szlovák Kancadíj nyertese, a Derbyben sem volt messze. Küzdhet a győzelemért.

Fotó: Szima Roland

SHARE THIS