/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Kezdő Nyeretlen Kétévesek Versenye

Az 1600 méteres versenyben 15 telivér küzd a győzelemért. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják, Sue-ról a Turf alapján írunk. 

Scatnam, Brainiac (Zala Csaba): Mindketten késői lovak. Brainiac munkája változó, véleményem szerint tréningben nem hozza a valós tudását, kíváncsian várom, hogyan reagál a versenyhelyzetre. Scatmannek ez a verseny tulajdonképpen egy pályaismertető lesz, szeretnénk, ha lenne egy futás a lábában. Mindkettejük esetében pénzes helyezésben bízom, Brainiac kicsit előrébb tart, mint a tréningtársa.

Copadelmundo, Next Page (Ribárszki Sándor): Az a cél, hogy megismerjék a pályát, a versenyhelyzetet, tanuljanak. Egyelőre Next Page picit előrébb tart.

Dirty Dancer, Light to Dream, A Memory (Maronka Gábor): Mind a három telivér késői. Jó futást várok tőlük, akár egy pénzes helyezést is. A munkák alapján A Memory mozog a legjobban közülük.

Illyés, Mojito, Phillipines (Stanislav Georgiev): Jól dolgozott a három kétéves, rendben zajlott a felkészülésük. Korrekt futást várok tőlük, a fő cél, hogy tanuljanak. Ha az első öt hely valamelyikére odaérnek örülni fogok. A tréninget tekintve Mojito dolgozik a legjobban.

Sasha, Surrogate (Csupor Ferenc): Mindketten jól dolgoznak, jó munkák után állnak starthoz. Tisztes helytállás várok tőlük

Brigetio DL (Soltész András): Ő az egyetlen kétévesünk, két és fél hónapja van nálunk, öreg lovainkkal készült. Jól mozog, fokozatos fejlődést mutat. A későbbiek során hasznos ló lehet.

Giulia (Kovács-Bakos Szilvia): Jól dolgozik, valószínűleg kell még neki ez a futás. Ha az első öt hely valamelyikét elcsípi meg leszek vele elégedve.

Sue: Akár a győzelemért is küzdhet.

Fotó: Szima Roland

SHARE THIS