/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíja elmúlt évek

A tavalyi nyerő, Kráken

A Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíja a magyar tenyésztésű kétévesek versenye a Szent László Díj távján, 1400 méteren.

Év Zsoké Idomár
2020 ?? ?? ??
2019 Kráken (fv) Jaroslav Línek Maronka Gábor Kráken pályafutása biztatóan kezdődött, azonban a 2020-as szezonban nem jutott jelentős szerephez.
2018 Morgenstern Gönczi Rebeka Bányai Rita Kétévesen második győzelmét szerezte, háromnegyed hosszal megelőzve Trentet.
2017 Esti Fény Nagy Tamás Zala Csaba A későbbi Derby nyerő a Kétévesek Kritériuma után korrigált, a későbbiekben győzelmet győzelemre halmozott.
2016 Messerschmitt Stanislav Georgiev Hajdi Lajos Háromévesen is évjárata egyik legjobbja volt, a Magyar Kancadíjban szerzett első hellyel búcsúzott a versenyzéstől.
2015 Adél Fézer Róbert Németh Ildikó A már nyugdíjba vonult Németh Ildikó nevéhez fűződik Adél sikere, könnyen, három hosszal verte Nocle Patát.
2014 Ma-Hill Goran Mesetovic Pető Sándor Pető Sándor két idomítottja is a dobogón végzett, Ma-Hill elsőként galoppozott át a célvonalon, Szombatesti Lány második lett.
2013 Nagykígyó Stanislav Georgiev Kovács Sándor A Brahy ivadék pályafutására nem lehet panasz, hétszer sikerült győznie. Ebben a futamban nagy küzdelem után szerezte meg az első helyet megelőzve Röptűzt.

SHARE THIS