/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Zárt kapus vasárnap

November 15-én folytatódik a galopp szezon, zárt kapuk mögött. A telivérek szerelmeseinek most sem kell csüggedniük, mert követhetik az eseményeket a Kincsem Park honlapjain, a lovifogadas.hu vagy a bet.lovi.hu oldalon.  Az utóbbin könnyen, gyorsan és egyszerűen játszani is tudnak. A fogadási kedv érdekében 300 000 Ft jackpot színesíti a napot, a Kincsem+ 15:15-kor kezdődik 150 millió forint jackpottal.

Az első futam 11:30-kor indul, egy szerencsés kétéves búcsút mondhat a nyeretlenségének. Egy órával később az idősebb korosztályból szerezheti meg egy telivér pályafutása első győzelmét. Az 1400 méteres Ma-Hill Hendikepben Keszkenő (2) győzelem után áll starthoz. Az 1600 méteres Adél Hendikepben Expect No Mercy (7) képviseli a legjobb esélyt.
A nap legrangosabb versenye az 1400 méteres Kerekes Gábor Emlékverseny-Magyar Kétévesek Nagydíja lesz, ahol a hazai tenyésztésű kétéveseké a főszerep. Hét lovat adtak indulónak, az idomári vélemények az E-Turfon és a Lóversenyfogadás Facebook oldalán olvashatóak.
A nap hatodik futamában Trip Jone Decerisy (7) a szaklap favoritja. A Gencsy Tibor Emlékverseny-Visegrádi Díjat 14:30-kor futják kilenc indulóval. Frankel fia, Blazing Comet (5) legutóbb 16 hosszas győzelmet aratott. Vajon képes lesz a duplázásra? A nap zárásaként a Gizella Major Hendikep indulóit láthatjuk a pályán, tíz telivérért szoríthatunk.

Kövesse Ön is figyelemmel a Kincsem Park versenyeit online, drukkoljunk együtt a telivéreknek!

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS