/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Seventy Smile a legjobb kétévesek között

Bár zárt kapukkal folytatódott a galopp szezon, ennek ellenére érdemes volt online követni a futamokat, izgalmakból most sem volt hiány!

Nyeretlenségét Strong (Jozef Parigál) és Serif (Takács E. Cseperke am.) veszítette el, utóbbi lovasa pályafutása első győzelmét aratta. Az 1400 méteres Ma-Hill hendikepben Sámántánc (ifj. Kozma István) remekelt. A negyedosztályú Adél hendikepben Rubikon (ifj. Kozma István) ért fel a dobogó legfelső fokára.
A nap legrangosabb versenyében, az 1400 méteres Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíjában a startot követően Draco (Michael Demo) vállalta magára a vezetést, a mezőny egy bolyban galoppozott. Az egyenesre érve Seventy Smile (ifj. Kozma István) könnyedén az élre állt és elsőként galoppozott át a célvonalon. Mögötte Shy Boy (Gönczi Rebeka) és Turbina (Jaroslav Línek) volt a befutási sorrend.
A nap hatodik futamában Trip Jone Decerisy (Suták Csenge) révén favorit győzelem született. Fél órával később Frankel fia, Blazing Comet (Paizs Gábor) duplázott, hét hosszal előzte meg versenytársait. Zárásként Daktilus és Jeles Eszter párosa ünnepelhetett.

A lovasok közül ifj. Kozma István remek napot zárt, három győzelem szól a neve mellett.

Folytatás jövő vasárnap!

A hivatalos eredmények az alábbi linken megtekinthetőek: https://kincsempark.hu/data/galopp_eredmeny/2020/galopp_eredmeny_20201115.pdf

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS