/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Favorit győzelem az LFB Díjában

November negyedik versenynapján kilenc futamban drukkolhattunk a telivéreknek, a lóverseny szerelmesei online követhették az eseményeket.

Nyeretlenségét a kétéves Catch Me és évjárattársa, Sasha veszítette el, mindkét telivér nyergében Suták Csenge ült. Az 1200 méteres Chantilly Hendikepet Bírónő (Jeles Eszter am.) nyerte. A nap negyedik futama izgalmas befutót hozott, az utolsó métereken dőlt el a verseny Bryan (Suták Csenge) javára. A másodosztályú Makaam Hendikepben Lujza ért haza Benedek Zoltánnal. Az 1400 méteres Novemberi Díjban Denis The Diva (Mocsinka Vivien) idén már harmadszor ért fel a dobogó legfelső fokára. Az 1600 méteres Amatőrverseny Hendikepben Theblacklist (Farkas Dorottya am.) galoppozott át elsőként a célvonalon. A szezon végéhez közeledve az amatőr championátusért is szoros küzdelem zajlik, a lovasok még egy alkalommal mérhetik össze tudásukat, jelenleg Farkas Dorottya és Hana Juranková áll az élen 2-2 győzelemmel.
A napi főversenyben, a Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díjában hét lovat láthattunk a startnál. Az indítást követően a favorit Wasmy (Suták Csenge) diktálta a tempót, az egyenesre érve gyorsítani tudott és lesétálta a mezőnyt. Mögötte Antilopa (Jozef Parigál) és La Lianga (Gönczi Rebeka) volt a befutási sorrend.
Zárásként Rubikon (ifj. Fejes Lajos) lepte meg a favoritokat.

A Suták család remek napot zárt, az idomári vonal tekintetében három nyerőt ünnepelhettek, Suták Csenge pedig négyszer végzett az első helyen.

Folytatás jövő vasárnap!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS