/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Jön a Magyar Ügetőderby visszavágója?


Zárt kapu mellett 10 izgalmas ügető futam várja az online közvetítést követő lóversenybarátokat 28-án, szombaton 14:00 órától.
A sok izgalmas futam közül ki kell emelni a Zombori Díj – Nyeretlen Kétévesek Versenyét, ahol Compact Boy (5) remek esélynek tűnik. A negyedik futamban, a Csantavéri Díjban 100.000 forint a jackpot összege, itt Pan Globe Jaycee (4) az esélyes. Hasonló a jackpot összege a 700.000 forinttal díjazott Adai Díjnak és az 1,2 millió forint díjazású Szabadkai Díjnak. Előbbiben Vital RG (1) a favorit, míg az utóbbiban a három olasz tenyésztésű ügető,  Zeal Di Girifalco (1), Amy del Duomo  (6) és Unno del Duomo (4) küzdelmére lehet számítani.

A nap legjelentősebb versenye, az Őszi Kísérleti Verseny lesz, amit tekinthetünk az idei Magyar Ügetőderby visszavágójának is, hiszen ott lesz a startnál a három helyről induló mezőnyben,  Alfa Boy (5), a Derby nyerő Atomanti M (6) és Adriana Asti (7). Rajtuk kívül a négy hároméves és a tavalyi derbynyerő Zsenerőz (8) alkotja a mezőnyt az 1,5 millió forinttal díjazott versenyben.

Szöveg: Krebs András

Fotó: Maróti Edit

SHARE THIS