/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Lovaregyleti Díj

A 3.000.000 Ft összdíjazású versenyben nyolc lovat adtak indulónak. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják, a külföldi indulóról és Chateletről a Turf alapján olvashatnak véleményt.

Tizedes (Stanislav Georgiev): Jól dolgozott, kondíció munkákat kapott. Eddigi versenyei alapján azt érzem, hogy nem adott még ki mindent magából, emiatt szemellenzővel fog indulni. A táv kedvező számára, az első három hely valamelyikére várom.

Oxford Thespian (Szuna Szabolcs): Összességében jól dolgozott, ez egy nehéz verseny lesz, de a táv kedvező. Reálisan tekintve egy pénzes hely elérése lehet számunkra a cél.

Sagana, Aurora Amica, Amazing Allegra (Kovács-Bakos Szilvia): Sagana egy héttel ezelőtt versenyzett, átmozgató kentréket kapott, komolyabb munkát már nem. Amennyiben szerencsésen alakul a versenye pénzes helyre odaérhet.
Aurora Amica jól dolgozott, kedden ment zárómunkát, azóta frissen tartjuk, küzdelembe várom a győzelemért.
Amazing Allegra hosszú munkákat kapott, jó formában van, ha kedvére lesz majd a táv az első három hely valamelyikén végezhet.

Rubikon (Mucsi Enikő): A felkészülést az időjárás nehezítette, azonban ennek ellenére jó munkák után áll starthoz. Az elmúlt két győzelem után is tartja jó formáját. Eddig maximum 2200 méterig versenyzett, így a táv még kérdéses számára, illetve a mezőny is erős. Bízunk benne, hogy meg fogja tudni oldani, dobogós helyre várjuk.

Chatelet: Csupor Ferenc idomítottja legutóbb a harmadik helyet szerezte meg a 2200 méteres Seperate Opinion Díjban, emellett három pénzes helyezés szól a neve mellett. Formában van, javulással meglepetést okozhat.

Felix: Két évvel ezelőtt rangos versenyt nyert 80 körüli formával, ezt követően egy teljes évet kihagyott. Idén háromszor futott, legutóbb győzött egy alacsonyabb kategóriájú versenyben, meglepetést okozhat.

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS