/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Az év utolsó nagyversenye a galoppon

December első vasárnapján folytatódik a galopp szezon, nyolc futam és 500.000 Ft jackpot várja a lóverseny szerelmeseit. A versenyek online a Kincsem Park holnapján, a bet.lovi.hu-n, illetve a lovifogadas.hu weboldalakon követhetőek. A Kincsem+ -t 15:15-kor futják 150 millió forint jackpottal!

A nap első versenye 11:00 órakor indul, egy szerencsés kétéves mondhat búcsút a nyeretlenségének. Fél órával később a Bigfoot Hendikepben hat telivért láthatunk majd a startnál. Ezt követően az 1200 méteres Kerteskői Díj résztvevőire szegeződik minden tekintet, Morita Menantie (1) a favorit, de bárki okozhat meglepetést. Az ötödosztályú Benson Vilmos Emlékverseny Hendikepben hat lovat adnak indulónak.
A szezon utolsó nagyversenye, a 2800 méteres Lovaregyleti Díj lesz. A 3 millió forint összdíjazású futamban a Magyar St. Leger nyerő Aurora Amica (7) mellett tette le a szaklap a voksát, de a cseh tréningből érkező Felix (2), a folyamatos javulást mutató Tizedes (1), illetve a hároméves Amazing Allegra (8) is remek esély. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lovifogadás facebook oldalán olvashatóak.
A nap hatodik futama az 1400 méteres Palmera Hendikep lesz 100.000 Ft jackpottal. 14:15-kor futják az Amigo Star Hendikepet hat indulóval, majd zárásként az 1600 méteres Rosenfire Hendikep mezőnyét láthatjuk a pályán.

Drukkoljunk együtt a telivéreknek online!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS