/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Amazing Allegra a Lovaregyleti Díj győztese

A nap első futamában a kétéves Klaudia Livius (Gönczi Rebeka) veszítette el nyeretlenségét, fél órával később Septon (Mocsinka Vivien) győzött. A nap harmadik futama az 1200 méteres Kerteskői Díj volt, Stanislav Georgiev házi befutót ünnepelhetett, az első helyet Morita Menantie (Stanislav Georgiev) szerezte meg, a második helyre Oba Hara (4) ért oda. Az 1200 méteres Benson Vilmos Emlékversenyben favorit győzelem született Zvarovksa (Farkas Dorottya am.) révén.
A szezon utolsó nagyversenyében, a 2800 méteres Lovaregyleti Díjban nyolc lovat adtak indulónak. A vezetés Sagana (Gönczi Rebeka) vállalta magára, azonban az egyenesre érve nagy küzdelem bontakozott ki a St. Leger nyerő Aurora Amica (Martin Laube), a hároméves Amazing Allegra (Mocsinka Vivien) és az Ötösbefutó istálló színeiben versenyző Tizedes (Stanislav Georgiev) között. A győzelem végül kisebb meglepetésre Amazing Allegrához került, mögötte változatlan maradt a sorrend.
A negyedosztályú Palmera Hendikepben Serif és Takács E. Cseperke párosa bizonyult a legjobbnak, az 1400 méteres Amigo Star Hendikepben Humbuk (Bóna Nikoletta) sétálta le a mezőnyt. A Rosenfire Hendikepben Almarózsa (Drexler Virginia am.) galoppozott át elsőként a célvonalon.

Folytatás jövő vasárnap!

Fotó: Magyar Lovaregylet, Dr. Kovács Gábor, Vonczem Gabriella

SHARE THIS