/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Ászári Díj

Az 1400 méteres 1.300.000 Ft összdíjazású versenyben hat lovat adtak indulónak, az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják. Blazing Cometről, Can’t Beat Itről és Tűzgalambról eddigi futásaik alapján olvashatnak összefoglalót.

Morita Menantie, Shammah (Stanislav Georgiev): Morita Menantie most vasárnap futott, ezen a héten frissen tartottuk, jól érzi magát, győzelmet várok tőle. Shammah jó munkák után áll starthoz, jobban mutatja magát, de véleményem szerint a sok munka a jövő szezonra fog beérni. Először fut szintetikuson, kíváncsian várom, hogy hogy fog neki tetszeni. Az első három hely valamelyikében bízom.

Denis The Diva (Kovács-Bakos Szilvia): Jól dolgozik, ilyen erős csapatban még nem futott, nem lesz könnyű helyzete. Eddig mindig könnyen nyert, most kiderül, hogy ilyen társaságban mennyit tud, akár az első három hely valamelyikére is odaérhet.

Blazing Comet: Frankel fiának két start két győzelem a mérlege, nem is akármilyen stílusban érte el ezeket az eredményeket. Győzelme nem lenne meglepetés.

Can’t Beat It: Legutóbbi versenyén szintén 1400 méteren az első helyet szerezte meg, akár a favoritokat is meglepheti.

Tűzgalamb: Az 1200 méteres Gödi Díjban a harmadik helyen ért célba, majd az 1400 méteres Kisfaludy Társaság Hendikepben hatodik lett. Elcsíphet egy pénzes helyezést.

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS