/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Kincsem Park Díja a galoppon

December 20-án, vasárnap zárt kapuk mellett folytatódik a galopp szezon a Kincsem Parkban, hét futam és 500.000 forint jackpot várja a lóverseny rajongóit. A versenyeket online a Kincsem Park honlapján, illetve a bet.lovi.hu oldalon lehet követni. A Kincsem+ futam 15:15-kor kerül megrendezésre 150 millió forint jackpottal!

A nap első versenye 11 órakor kezdődik, hat lovat látunk majd a startnál. Fél órával később egy szerencsés kétéves mondhat búcsút nyeretlenségének. A nap harmadik futama az 1400 méteres Városligeti Díj lesz, Expect No Mercy (1), Serif (2) és Zvarovska (4) is győzelem után áll starthoz, most is jó esélyt képviselnek! Az 1400 méteres Ligettelki Dűlő Hendikepben Trip Jone Decerisy (3) a szaklap favoritja. 13:00 órakor az Üllői Hendikep indulóit látjuk a pályán, majd 13:30-kor a Gubacsi Dűlő Hendikep résztvevőire szegeződik minden tekintet.
A napi főverseny az 1.300.000 Ft összdíjazású Kincsem Park Díja lesz. Az idomárok hat lovat adtak indulónak, véleményüket az E-Turfon, illetve a Lovifogadás facebook oldalán olvashatják. A szaklap a négyéves Streifet (2) favorizálja, de a szürke Calabrese (5) és a zsinórban már négy versenyt nyert Qngfu Panda (6) is remek esélyt képvisel.

Drukkoljunk a telivéreknek online!

Program: https://kincsempark.hu/galopp-versenyprogram/?datum=2020.12.20

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS