/ by /   Friss hírek / 0 comments

A közönség  az ügetőn is döntött

A tavalyi évhez hasonlóan idén ismét szavazással dől el az “Év Ügtőlova” cím sorsa. A szavazás során a közönség, a versenyszervező és a szakmai csoportok véleményét vesszük alapul, ez alapján alakul ki a végső sorrend. Az idei évben is a következő csoportok, szervezetek szavaznak:
Közönség, a Kincsem Park szavazó felületén
Versenyszervező
Magyar Lovaregylet
Ügető Tenyésztők Országos Egyesülete
Futtatók Egyesülete
Idomárok és Hajtók Egyesülete

Minden csoport az ajánlott 5 ügető közül egy lovat választhat. A közönség szavazás már véget ért, náluk Borutka győzött. A szakmai szervezetek szavazatát az évvégéig írásban várjuk az andras.krebs@kincsempark.hu címre. A hat csoport szavazat alapján alakul ki az Év Ügetőlova sorrendje. A 2020-as esztendő  “Év Ügetőlova” az lesz, akit a szervezetek és a közönség szavazata alapján a legtöbben rangsorolnak az első helyre. Így összesen 6 első helyet szerezhet egy ló. Amennyiben holtverseny alakul ki, akkor a Versenyszervező szavazata dönt.

A közönség szavazatait összesítve az alábbi eredmény született. Az érvényes 271 szavazatból 139 voksot kapott Borutka, 67 szavazatot Zsenerőz, 37 szavazatot Atomanati M, 17 szavazatot Zeal di Girifalco és 11 voksot Adriana Asti.

A szavazók között sorsoltunk, a Kincsem Park csomagot Kovács Tamás nyerte.

Gratulálunk!
Köszönjük a részvételt!

SHARE THIS