/ by /   Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Szigorított járványügyi rendelkezések galopp versenyeken március 21-től

A hazai lóversenyfutamok kizárólagos rendezője és szervezője, a Kincsem Nemzeti Kft. a galopp futamokat továbbra is zárt kapuk mögött rendezi meg.

A korábban bevezetett intézkedéseken túlmenően 2021. 03. 21-től az alábbi szigorított járványügyi rendelkezések lépnek életbe a galopp versenynapokon.

Belépés a Mázsaházba

A Mázsaházba történő belépés a versenynapon 10:00 órától az utolsó futam lefutása utáni 60 percig mindenki számára kizárólag a Kincsem Nemzeti Kft. (Versenyrendező) szervezésében a helyszínen készített Covid-19 gyorsteszten szerzett negatív eredménnyel lehetséges.

A fenti szigorított rendelkezés miatt, a Versenyrendező kizárólag az alábbi személyek részére végez gyorstesztet a Mázsaházba történő belépés érdekében:

  • versenylovasok,
  • minden versenyistállóból a tréner vagy a tréner által kijelölt egy fő,
  • a Versenyrendező által megbízott, a helyszínen szolgálatot teljesítő személyek.

A versenylovasokkal közeli kapcsolatban álló személyek ellenőrzése

A startgépnél szolgálatot teljesítő lóberakó személyzet, mint a versenylovasokkal közvetlenül kontaktusban lévő személyek köre, szintén csak a helyszínen végzett és negatív gyorsteszt eredmény után láthatják el a munkájukat.

A helyszíni Covid-19 gyorsteszt közvetlenül a Mázsaház előtt területen ütemezetten történik az alábbi időpontok szerint:

  • Versenylovasok számára: 10:00 órától,
  • Trénerek illetve megbízottjaik számára: 11:30 órától,
  • További kijelölt szakszemélyzet számára: 12:30 órától.

A teszt minden felsorolt érintett számára kötelező, függetlenül egyéb igazolásoktól.

Kérünk mindenkit, hogy a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében a regisztrációnál (zartversenynap@kincsempark.hu címen) jelezze a mázsaházba belépni kívánó személy nevét és tartsák be a megadott tesztelési időpontokat.

Kérjük, hogy a tesztelés előtti két órában az étel és ital fogyasztástól tartózkodjanak!

A gyorsteszt a résztvevők számára ingyenes.

További rendelkezések

A lóberakók és a startszemélyzet részére a Fehérház külön kinyitásra kerül.

Azon trénerek és segítőik számára, akik nem léphetnek be a Mázsaházba a földszinti fogadó hallban biztosítunk szociális helységeket a versenynap alatt.

Kérjük a trénereket, hogy a tavaly bevezetett regisztrációs rendszert használják és kizárólag annyi lóápolót delegáljanak, amennyi feltétlenül szükséges az általuk indított aznapi állomány előkészítéséhez, felvezetéséhez.

Felhívjuk a zárt kapuk mögött rendezett versenynapon résztvevők figyelmét, hogy az orrot és szájat eltakaró maszk viselése nyílt és zár térben mindenki számára folyamatosan kötelező! A maszk viselése alól a versenylovasok a lovaglás idejére felmentést kapnak.

 

A fenti rendelkezések 2021. 03. 21-től visszavonásig érvényesek.

 

  1. 03. 16. Kincsem Nemzeti Kft.

SHARE THIS