/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Megnyitó Verseny

Március 21-én indul a 2021-es galopp szezon, zárt kapukkal. A nap első futama az 1600 méteres Megnyitó Verseny lesz öt indulóval, az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják.

Wasmy (Soltész András): Jól dolgozott, erős és kirobbanó formában van, a körülmények abszolút kedvezőek. Amennyiben minden jól alakul a döntőbe várom.

Gunsmoke (Kovács Sándor): Decemberben még javában versenyzett, a korai tavaszi formája alapján az indítása mellett döntöttünk. Még kicsit téli szőrben van, illetve még nincs 100%-os formában, de jobb pénzes helyezésben bízunk.

War Master (Stanislav Georgiev): Gyakorlatilag a szezon végéig versenyzett, így kondícómunkákkal készült. A felkészülése zavartalan volt, jól érzi magát. Amennyiben az első három hely valamelyikére odaér elégedett leszek.

First Thought (Deák György): Egy éve herélésen esett át, ez megviselte, de újra kezd magára találni. Tavaly a szezon elején volt két jó futása, majd ebből a lendületből kizökkent, jelenleg jól dolgozik, jó formában is van, nagy bizalommal indul. Az első két hely valamelyikére várom.

Lucifer (Ribárszki Sándor): Jól dolgozik, tavaly a Kisbéri Díjban sajnos felborították, hosszú ideig rehabilitált. Bízunk benne, hogy elég volt ez az idő a felkészülésre.

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS