/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Klasszisok a Detektor Díjban

Itt a tavasz, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egyre több ügető jelentkezik startra. Tíz remek futam és 200.000 forint jackpot várja az érdeklődőket az online fórumainkon. Fogadni a bet.lovi.hu oldalon lehet, de a Covid vírus ellenére is vannak olyan lottózók, ahol lóversenyre is lehet játszani.

A 700.000 forinttal díjazott Detektor Díjban hat klasszis indul, a tavaly nagydíjban is bizonyító Zóna (1), az évet győzelemmel kezdő Longines (2), a nagydíjban is bizonyító Unika Vik (3), a téli pihenője után visszatérő Alfa Boy (4), a tavaly öt versenyt nyerő Zolta (5) és a tavalyi évet győzelemmel záró Gigant Wings (6). A Magyar Turf a kiváló ötévesben, Alfa Boyban bízik a legjobban. A mezőny erejét jól mutatja, hogy az egy hónapja jó idővel nyerő Longines csak harmadik esély, míg a nagydíjban is jól mozgó Unika Vik a tippelt lovak közé sem fért be.
Fogadási szempontból több remek futam is lesz, többek között az Amatőrverseny és a hosszútávú Janette Hendikep. A versenynapot a 18:30-as Csapodár Hendikep fogja zárni.

Szöveg: Krebs András

SHARE THIS