/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

A Háromévesek Versenyével folytatjuk

Március 28-án folytatódik a galopp szezon, hét futamot követhetnek figyelemmel a nézők online a Kincsem Park honlapján, illetve a bet.lovi.hu weboldalon. A versenyeket 200.000 Ft teszi még izgalmasabbá a fogadók számára, a közkedvelt Kincsem+ játék 15:15-kor kerül lefutásra.

A napot az 1100 méteres Aranyeső Hendikeppel indítjuk 14:00 órakor tizenkét indulóval. Ezt követően az Ibolya Hendikep indulói lépnek pályára, hogy összemérjék tudásukat 1200 méteren. A nap harmadik és hetedik futamában egy-egy szerencsés telivér elveszítheti nyeretlenségét. Az 1600 méteres Tavaszi Hendikepben nyolc telivért láthatunk a startnál, a szaklap Arhimed (4) mellett tette le a voksát. Fél órával később nyolc indulót számlál a Hóvirág Hendikep, Sugarbird (1) győzelem után áll starthoz. Vajon sikerül a duplázás?
A napi főverseny az 1600 méteres Háromévesek Versenye lesz. A szaklap Sambo (2) győzelmében bízik, de Power Dose (1) és Turbina (3) is remek esélyt képvisel. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lovifogadás Facebook oldalán olvashatóak.

Drukkoljunk együtt a telivéreknek online!

Fotó: Gáspár Eszter

SHARE THIS