/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Éves versenykiírás a galoppon

A már hivatalos 2021-es hazai galopp szezon tervezett éves versenykiírása megjelent elektronikusan és nyomtatásban is. Online formában a kincsempark.hu hivatalos oldal galopp szakmai információ menüpontban található meg. https://kincsempark.hu/wp-content/uploads/2021/03/gvn218.pdf

Az éves kiírással a versenyszervező Kincsem Park idén is segíteni kíván a trénereknek, hogy sokkal könnyebben meg tudják tervezni lovaik karrierjét. Az éves propozíció a tulajdonosok számára is nagy előny, kiszámíthatóbbá válik a számukra a versenyszezon.
A 32 hazai galopp nap március 21. és november 28. között folyamatos versenyzési lehetőséget kínál az angol telivér állománynak. A kiírásból kiderül, hogy az első rendszeresített nagyverseny, a Káposztásmegyeri Díj április 18-án lesz négyéves és idősebb lovaknak. A kiírásból többek között az is kiderül, hogy a 99. Magyar Derby tervezett időpontja július 4-én vasárnap lesz, amire csak június 28-án kell nevezni a hároméveseket. Az is nagyon fontos információ minden szakember és versenylófuttató számára, hogy a Magyar Derbyre szánt lovaknak június 1-ig hazai idomításba kell kerülnie, így az is elképzelhető, hogy az idei kékszalag főszereplői még külföldön ropogtatják a zabot.

SHARE THIS