/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Sütvényi Díj vasárnap a galoppon

Húsvétvasárnap folytatódik a 2021-es galopp szezon nyolc futammal és 200.000 Ft jackpottal. A Kincsem+ futamot 15:15-kor futják nem kevesebb, mint 150 millió forint jackpottal.

A nap első versenye az 1400 méteres Húsvéti Hendikep lesz 14:00 órakor. A nap második és hetedik futamában ismét egy-egy szerencsés telivér veszítheti el nyeretlenségét. Az 1400 méteres Dőry József Emlékversenyben Bramastra (1) a favorit, de a két hete nagyot futó Voyager (3) és Admirable (2) Louvre is indul. A nap negyedik futamában hét telivért láthatunk majd starthoz állni, ezt követően a Horváth Károly Emlékverseny Hendikep indulói lépnek pályára.
A napi főverseny az 1200 méteres Sütvényi Díj lesz öt indulóval. A szaklap Vain Hope (2) mellett tette le a voksát, azonban a hűséges Báthory (1) és a négyéves Oba Hara (3) is jó esélyt képvisel, de bárki meglepheti a favoritokat. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lovifogadás facebook oldalán olvashatóak.
Zárásként az amatőrökre szegeződik minden tekintet 17:30-kor, Silent Water (1) legutóbb győzni tudott. Sikerül a duplázás Török Dórával? Vasárnap kiderül.

Kövesd a futamokat online a Kincsem Park honlapján vagy a www.bet.lovi.hu-n!

Fotó: Derzsi Eszter

SHARE THIS