/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ismét bővült az angol telivér állomány

Molnár Bálint tulajdonos és tenyésztő két angol telivér csikóval büszkélkedhet, emellett nem kisebb eredményt ért el, mint hogy ő tenyésztette az idei MSLT champion mént is.

N. (Pigeon Catcher – Chickawa)

Chickawa négy éven át versenyzett a Kincsem Parkban, pályafutása során első alkalommal a Kisbér Díjban került megmérettetésre, ekkor a harmadik helyet szerezte meg. Nyeretlenségét a harmadosztályú Gyöngyvirág Hendikepben veszítette el, ezután ismét sikerült a bravúr a Gróf Hunyady József Emlékverseny Hendikepben. Főként hendikepekben volt eredményes a sárga kanca, 2019-ben fejezte be a versenykarrierjét. Pigeon Catcher a dióspusztai fedezőmének sorát erősíti, legjobb értékelése 100 PRP volt, ivadékai közül elég megemlíteni Esti Fény vagy Lili nevét.

N.(Mediplomat – La Divina Commedia)

La Divina Commedia 2019-ben lépett először a Kincsem Park pályájára, legjobb eredménye az Aréna Díjban szerzett hatodik hely volt Suták Csengével. Az Alagi Díj, Vidékfejlesztési Miniszter Díja nyerő és külföldön is eredményesen szereplő, egykori “Álmodós” Mediplomatról a közelmúltban jelent meg cikkünk.

SHARE THIS