/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Cirfandli és Frankel fia a startnál

Április 18-án, vasárnap nyolc futammal folytatódik a szezon, a fogadók 200.000 Ft jackpottal számolhatnak, a Kincsem+ futamot 15:15-kor futják 150 millió forint jackpottal.

A versenynapot az 1200 méteres Herceg Odescalchi Béla Emlékverseny nyitja majd, ezt követően a Gróf Nádasdy Tamás Emlékverseny indulói lépnek pályára. A jobb háromévesek mérik össze tudásukat az évjárat első jelentős futamában, a Gróf Erdődy Rudolf Emlékversenyben, a szaklap Melmet (1) győzelmét várja. Fél órával később a Gróf Csekonics Gyula Emlékverseny kerül lefutásra nyolc indulóval.
A szezon első kiemelt versenye az 1400 méteres Káposztásmegyeri Díj lesz hat indulóval. Nagyon erős mezőny gyűlt össze, az elmúlt négy év nyerői közül hárman is starthoz állnak. A szaklap a tavalyi év lovát, Cirfandlit (2) favorizálja, azonban Frankel fiának, Blazing Cometnek (4) eddigi veretlenségi sorozata is bizakodásra adhat okot. Mellettük Simply The Best (5) háromévesen a legnagyobb középtávú futamokban is bizonyított az idősebbek között, azonban a többieket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lovifogadás facebook oldalán olvashatóak.
16:35-kor indul a Báró Wenckheim Béla Emlékverseny Hendikep, 17:05-kor a harmadosztályú Gróf Hunyady József Emlékverseny Hendikep.
A napot a 2000 méteres Igazgatósági Díj zárja majd hat indulóval, First Thought (1) győzelemmel kezdte a szezont, Stone Sober (4) is jó munkaformákkal érkezik, Amazing Allegrában (5) a triplázás is benne lehet.

Drukkoljunk a telivéreknek együtt online a Kincsem Park honlapján, illetve a www.bet.lovi.hu-n!

Versenyprogram

Fotó: Keller Dániel

SHARE THIS