/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Frankel fia ismét nyerő

Április 18-án nyolc futamban drukkolhattak a lóverseny szerelmesei a telivéreknek, az eseményt 200.000 Ft jackpot tette még izgalmasabbá.

A nap első futamában Catch Me és Suták Csenge párosa szerezte meg a győzelmet, ezt követően Rudaina (ifj. Kozma István) ért fel a dobogó legfelső fokára.
A háromévesek megmérettetésén, a Gróf Erdődy Rudolf Emlékversenyben Friendly Fenomen (Mocsinka Vivien) galoppozott át elsőként a célvonalon, őt Light Blue Sky (Mészáros Zsolt) és Melmet (Nagy Tamás) követte.
Az ötödosztályú Gróf Csekonics Gyula Emlékverseny Hendikep His Majesty (Cserei Szabolcs) és Maxson Hill (Bóna Nikoletta) küzdelmét hozta az előbbi javára.
A szezon első kiemelt versenyében, a Káposztásmegyeri Díjban hat telivér állt starthoz, rendkívül erős mezőny gyűlt össze. A startot követően Báthory (ifj. Kozma István) és Blazing Comet (Paizs Gábor) diktálta a tempót, az egyenesre érve már Frankel fia hozta a csapatot, majd hazai nyeretlenségi sorozatát őrizve Pap Gabriella idomítottja megszerezte a győzelmet pályarekordot futva 1:24,5-ös idővel. A második helyen Cirfandli (Stanislav Georgiev) a harmadik helyen Simply The Best (Zdenko Smida) ért célba.
A nap hatodik futamában Down Under (Nagy Tamás) szerezte meg pályafutása első győzelmét, fél órával később Santis és Stanislav Georgiev párosa nem talált legyőzőre.
A nap zárásaként az Elit kategóriájú Igazgatósági Díjban Amazing Allegra (Zdenko Smida) nagyot futva nyerte meg a versenyt Tiltott gyümölcs (Panyi Mátyás) és Tizedes (Stanislav Georgiev) előtt.

Folytatás jövő vasárnap!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS