/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Székkutasi Díj

Az 1600 méteres 890.000 Ft összdíjazású versenyben tíz lovat látunk a startnál. A külföldi tréningből induló telivérekről, illetve Turbináról eddigi teljesítményük alapján olvashatnak.

Trip Jone Decerisy (Pap Gabriella): Nagyon jól dolgozik, jó formában van. Lovasváltozás történt, de bízunk benne, hogy küzdelembe fog érni.

Qngfu Panda (Kovács Sándor): Jó formában van, jól dolgozott. Tavaly négy versenyt nyer, idén még nem futott, illetve gyepen sem állt még starthoz. Kíváncsian várom hogyan szerepel majd.

Rubikon (Mucsi Enikő): Nagyon jól dolgozott, erős munkákat kapott a héten, a dobogóra várom.

Mr Penny (Zaláné Nyulasi Fruzsina): Mindig jól dolgozik, a két győzelem után nagy reménységünk, jó futást várok tőle. Ez a verseny fogja eldönteni, hogy a továbbiakban merre fogunk elindulni vele, legutóbb nem rossz mezőnyben nyert, ez pedig egy erősebb társaság.

Strong (Jozef Roszival): Jól dolgozott, rendben zajlott a felkészítése. Az első versenyét futja idén, ha pénzes helyezést elér akkor meg leszek vele elégedve.

El Prado’s Joy, Briliantina (Stanislav Georgiev): Mindkét ló jól dolgozott, rendben zajlott a felkészülésük. Főként El Prado’s Joyra leszek kíváncsi, másfél hónapja van nálam tréningben. Pozsonyban nyert tavaly, a munkaformái biztatóak.
Briliantina mellett szól a kis súly is, amit visz, illetve úgy gondolom, hogy a távval nem lesz gond, gyepen még jobbnak is kellene lennie. Jött előre utolsó futása óta, az első három hely valamelyikére várom. 

Texas Girl: Pozsonyban helyezetlenül is korrigált, pénzes helyre érhet. 

Binabik: Kétéves szerb futásai tiszteletet követelnek, ellenfél lehet. 

Turbina: Stabil formái révén dobogós esélyt képvisel, ez a táv számára jobban megfelelhet.

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS