/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Nebáncsvirág a Villám Díj hőse

Izgalmas futamokkal folytatódott május utolsó hétvégéjén a galopp szezon, nyolc alkalommal drukkolhattak a lóverseny szerelmesei a telivéreknek, az eseményt 200.000 Ft jackpot színesítette.

Pályafutása első versenyében Sonnakay (Gönczi Rebeka) veszítette el nyeretlenségét, majd Watch Me-vel duplázott a fiatal lovas hölgy. A másodosztályú Duce Hendikepben Sword of Lucky (Jaroslav Línek) szerezte meg a győzelmet, fél órával később ismét Ribárszki Sándor idomár ünnepelhetett Lancaster Dream (Jaroslav Línek) révén. A nap ötödik futamában Can’t Beat It (Paizs Gábor) ért fel a dobogó legfelső fokára. Az 1600 méteres Nyeretlenek Versenyében a favorit Eminent Victory (Suták Csenge) végzett az élen, a 2200 méteres Power Of Angel Hendikepben Illyés (Stanislav Georgiev) galoppozott át elsőként a célvonalon.
A napi főversenyben, a Villám Díjban, a sprinterek 900 méteres futamában az idomárok tíz lovat adtak indulónak. A startot követően Marlon (Gönczi Rebeka) volt leghamarabb talpon, könnyen kézből vezetett, azonban az utolsó métereken a remek formában levő Nebáncsvirág (Suták Csenge) átszaladt rajta, ezzel a győzelemmel duplázott.

Folytatás jövő hétvégén, szombaton!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS