/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Turf Gála eredményei

Június 6-án Pozsonyban a Turf Gálán idén is több magyar idomítású ló állt starthoz. Az esemény idén is régió szinte valamennyi klasszisát a starthoz szólította.
A nap második futamában, a hároméves kancák versenyében Diadora Sts (Zdenko Smida) a negyedik helyet szerezte meg, míg Miss Mystery (Stanislav Georgiev) a tizedik helyen végzett. A győztes a szlovák tréningből induló Elsa lett Radek Koplíkkal.
A 15.000 euro összdíjazású Cena Scottish Rifla spolocnostiban Centa tizedikként ért célba Stanislav Georgievvel, a lengyel színeket képviselő Timemaster (Martin Srnec) ért fel a dobogó legfelső fokára.
A mi Alagi Díjunknak megfelelő 2000 méteres Starohájske kritérium spoločnostiban Tervel (Stanislav Georgiev) a kilencedik helyen galoppozott át a célvonalon, a cseh Rex Of Thunder és Michal Demo párosa nem talált legyőzőre.
A nap ötödik futamában a patinás rövidtávú 17.000 euro összdíjazású Cena Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR-ben a remek formában levő Simply The Best (Zdenko Smida) második, a szürke Vain Hope idomár-lovasával, Stanislav Georgievvel harmadik lett, a cseh tréningből induló Jir Sun (Martin Laube) végzett előttük.
A 2400 méteres Veľká cena Slovenska spoločnosti-ban a Cseh Derby és Kincsem Díj nyerő Opasan korrigált és szerezte meg az első helyet.
A versenyt a hazai közönség élőbben láthatta a bet.lovi.hu-n magyar kommentárral, melyre fogadni is lehetett a hazai nyereményalapba. A tervek szerint a fogadásszervező a hasonló magyar vonatkozású versenynapokon ismét biztosítani fogja a fogadás lehetőségét!

SHARE THIS