/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Dióspusztai Díj

A 2000 méteres Dióspusztai Díjban nyolc lovat láthatunk a startnál, az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak, a külföldi indulóról és Bánkról a Turf alapján olvashatnak véleményt.

Bánk (Suták Csenge): Még csak három hete áll nálam tréningben, jól mozog, szeretnék róla egy valós képet kapni. Bízom a pénzes helyezésében.

Blush Bird (Ribárszki Sándor): Jól dolgozott, az ellenfelek erősek. Súlyban nem állunk olyan jól, de bízunk benne.

Stone Sober (Zaláné Nyulasi Fruzsina): Jól dolgozott, jól érzi magát, meglepheti a favoritokat. A legutóbbi versenye nem sikerült túl jól, most külső starthelye lesz, ez előnyünkre válhat.

Can’t Beat It, Last Stride (Pap Gabriella): Can’t Beat It nagyon jól dolgozott, legutóbb gyepen nagyon jó formát futott, ezért szeretnénk itt is megpróbálni, a távval véleményem szerint nem lesz problémája.
Last Stride kipihente magát, jó formában van, kicsit kérdéses még számára a táv, de őt is szeretnénk komolyabb futamban indítani gyepen. Mindkét ló esetében pénzes helyezésben bízom, Can’t Beat It-et előrébb várom.

Tiltott gyümölcs (Sztojka Rudolf): Jó futást várok tőle és azt, hogy egészségesen térjen haza. Utoljára kikapott Blush Birdtől, most is az eredményes szereplésében bízom.

Seeking Dickens: Osztrák tréningből érkezik, formái az elmúlt másfél évben kissé visszafelé mentek, azonban még így is komoly ellenfélnek tűnik, kétévesen futott topjával akár könnyű nyerő is lehetne.

Hadewin: Tavaly jól futott az Alagi Díjban, de később diszkvalifikálták, azóta Lyonban egy nyeretlent abszolvált hasonló formával, nagy kérdés, hogy kihagyása után milyen teljesítménnyel tér vissza.

Fotó: Tóth Katalin

SHARE THIS