/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Dióspusztai Díjjal folytatódik a galopp szezon

Június 13-án nyolc futammal folytatódik a galopp szezon a Kincsem Parkban! A fogadási kedvet 100.000 Ft jackpot fokozza, a Kincsem+-t 15:15-kor futják 150 millió forint jackpottal.

A nap első futamában 14:00 órakor a nyeretlen telivérek mérik össze tudásukat, őket a Tatai Díj indulói követik majd. A nap harmadik futamában a kétévesekre szegeződik minden tekintet, a szaklap Angel Secret (3) sikerében bízik. 15:30-kor kerül lefutásra a Jaross Sándor Emlékverseny Hendikep hat indulóval, majd 16:00-kor a Pigeon Catcher Hendikep hét résztvevővel. A 2000 méteres Mokarris Hendikepben Molnár Orsolya idomítottja, Juvenile (1) képviseli a legjobb esélyt.
A napi főverseny 50.000 Ft Tét jackpottal a 2000 méteres Dióspusztai Díj lesz. A szaklap a Bábolnai Díj nyerője, Blush Bird (3) mellett tette le a voksát, de az osztrák tréningből érkező Seeking Dickens (8), a szintén osztrák tréningből induló Hadewin (2) és a nemrégiben új tulajdonba került Bánk (1) is elfoglalhatja a dobogó legfelső fokát, azonban bárki meglepheti a favoritokat. Az idomári vélemények a Lovifogadás Facebook oldalán olvashatóak.
Zárásként a kiváló ménről, Silver Frostról elnevezett versenyt futják 2000 méteren.

A versenynapra a belépés ingyenes, a védettségi igazolványt ne hagyd otthon!

Fotó: Besenyi Nikolett

SHARE THIS