/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Janek Géza Emlékverseny Hendikep

Június 20-án kerül megrendezésre az 1200 méteres Janek Géza Emlékverseny Hendikep. Az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak, Morita Menantieről a Turf alapján olvashatnak véleményt.

Báthory (Kovács Sándor): Nagyon jól dolgozott, topp súllyal indulunk. Az 1400 méter a legjobb távja véleményem szerint, az első három hely valamelyikére várom.

Nebáncsvirág, Amerika Kapitány (Suták János): Nagyon erős a mezőny, Amerika Kapitány teljesítménye nagyon függ a kedvétől, így mi is kíváncsian várjuk, hogy hogyan fog szerepelni.
Nebáncsvirág különösen nehéz helyzetben van, a hivatalos eredményben megjelent hendikep száma (-nem hivatalos forma szám, melyek relációja az ismét együtt futó Nebáncsvirág, Marlon és Scandinavian Lady között egyezik a szabad felállítású hendikepben- a szerk.) fölött 3 kilóval van beállítva, ami így nehéz feladat elé állítja. Mivel erre a versenyre készültünk és 66 kilóra számítottunk egyenes pályán máshol nem tudjuk megfuttatni, így starthoz áll.

Marlon (Dr. Ecsedi Ferenc): A lovaslegenda emlékére kiírt versenyben a kis mezőny ellenére nagy küzdelemre számítok. Marlon nincs könnyű helyzetben, de én sem a véleménynyilvánítással. Idei két futása előtt tréningben topformát sejtetett, de attól a versenyeiben elmaradt. Küzdelembe várjuk a győzelemért, amihez javult formát kell hoznia.

Scandinavian Lady (Stanislav Georgiev): Jól dolgozott, jó formában is van. Legutóbb a 900 méter kicsit rövid volt neki, a meleg idő és a kemény pálya még kérdéses az esetében, de ha minden jól alakul az első három hely valamelyikére várom.

Morita Menantie: Kihagyást követően, rövidebb távon még nem volt az igazi, topjával főszereplő lenne.

SHARE THIS