/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Báthory újra! Dupla?

A Derby és Divat Fesztiválra hangolva június harmadik hétvégéjén is starthoz állnak a telivérek a Kincsem Parkban, hét futamban mérik össze tudásukat. A fogadók 100.000 Ft jackpottal számolhatnak, a Kincsem+-t 15:15-kor futják 150 millió forint jackpottal.

A nap első futama 14:00 órakor a Bonta Ferenc Emlékverseny Hendikep lesz, fél óra múlva a Schejbal József Emlékverseny Hendikep indulói uralják majd a szintetikus pályát. Az 1400 méteres Keszthelyi István Emlékverseny Hendikepben Ocasio Cortez (4) és Stanislav Georgiev párosa a favorit. 15:30-kor futják majd a Gutai János Emlékversenyt 11 indulóval. A Németh Ferenc Emlékkupa is folytatódik 16:00 órakor, a legjobb esélyt Hucsucso (2) képviseli a remek formában levő Kelemen Zénóval. Fél óra múlva egy szerencsés telivér veszítheti el nyeretlenségét.
Zárásként a napi főverseny szereplői kerülnek a középpontba, az 1200 méteres Janek Géza Emlékversenyben hat telivér vesz részt. Amennyiben Báthory (1) tartja az eddig mutatott formáját könnyedén duplázhat. Az idomári vélemények a Lovifogadás Facebook oldalán és az E-Turfon olvashatóak.

Hangolódj velünk a Derby és Divat Fesztiválra! A belépés ingyenes, a védettségi igazolványodat is hozd magaddal!

SHARE THIS