/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Summer Sale Breeze Up magyar vonatkozásai

A június 29. és július 1. között megrendezésre kerülő Arqana Summer Sale eseményen tartják a kétéves lovak számára a Breeze Up árverést is. Bokori Tamás idomár négy, a Tattersalls Book 3 árverésen vásárolt kétévest vezet fel annak reményében, hogy jó áron tudja értékesíteni az érdeklődőknek.

N. 59

Apja a Group 1 nyerő Charming Thought, jelenleg 4.000 fontért fedez. Anyja, Afternoon bár nem mutatott sokat anyai nagyanyja többszörös Gr 1 nyerő, illetve kétévesen champion volt Írországban. A csikó eredetileg 2000 giuneas értékben került a Scuderia Molett istállóhoz.

 

N.63

Anyja Arrowood, eddig két csikót adott. Apja Adaay Group 3 és Group 2 versenyeket nyert. A 2021-es szezonban 5.000 fontért fedez. Vételi ára 1000 guineas volt.

 

N.72

A kanca apai ágon féltestvére a 63-as lot számú kétévesnek, anyja Bronte Flyer egy alkalommal győzött kétévesen, a családban található Listed, Gr 1 és Gr 2 győztes is. 800 guineasért került Bokori Tamás tulajdonába.

 

N.76

A kétéves kanca apja Divine Prophet pályafutása során háromszor ért fel a dobogó legfelső fokára, kétszeres Group 1 nyerő. Anyja Cinema Paradiso, a családban találunk több Listed, Gr 1 és Gr 3 nyerőt. 1000 guineas értékben vásárolták meg a Tattersalls Book 3 árverésen.

SHARE THIS