/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – MNV Díja

Az 1.600.000 Ft összdíjazású versenyben nyolc telivért láthatunk a startnál, az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak.

Near Poet (Maronka Gábor): Nem rég vásárolták Németországból, majd mély vízbe került itthon. Szerintem az 1800 méter nem az ő távja, 2400 méteren és felette lesz eredményes. Bízom benne, hogy ezt bizonyítani is fogja.

Blush Bird (Ribárszki Sándor): Remek formában van, azonban súlyban rosszul áll. Véleményem szerint minél hosszabb a táv, annál jobban számít a súly, ez főként igaz 2800 méteren. Az ellenfelek jó esélyt képviselnek, ennek ellenére az első három hely valamelyikére várnám.

Calabrese (Stanislav Georgiev): A Millenniumi Díj rövid és gyors volt neki, ez a táv már kedvezőbb. Rendben van, jól dolgozott, jól is áll súlyban. Az első három hely valamelyikére várom.

Stone Sober, Streif (Zaláné Nyulasi Fruzsina): Stone Sober legutóbb is más taktikával indult már, ez be is vált, valószínűleg most is ehhez tartjuk magunkat.
Streif frissen volt tartva, szív-lélek ló, bízunk a jó futásukban.

Aurora Borealis (Soltész András): Jól dolgozik, jól érzi magát. Elégedett leszek, ha az első öt hely valamelyikén végez.

Marsellus Wallace (Fézer Róbert): Kondíciómunkákkal készült, nagyon jól dolgozott. Triplázni szeretnénk vele.

Qngfu Panda (Kovács Sándor): Kicsit erősnek tűnik a mezőny, de ideje megmérettetni, formában van.

Fotó: Feuerstein Tímea

SHARE THIS