/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vélemények a Pannónia Díjról

Zsenerőz – Zoltan Ozvar

Zsenerőzt a szokásos módon készítettük, klasszisa révén nem igényel semmilyen változtatást a tréningjében. Jókedvű és egészséges, az idei évben elért eredményei önmagukért beszélnek. győzelmet várok tőle ebben a futamban is, ha a ló úgy fut, mint legutóbbi versenyeiben.

Adriana Asti – Veljko Mazsity

Adriana Asti kapcsán is igaz, hogy semmit nem módosítottunk a felkészítésén, minden a megszokottak szerint történt a hétközi munkák során. Véleményem szerint ott lehet a dobogó valamelyik fokán, nagyon erős ellenfélnek gondolom Zsenerőzt és Alfa Boy párosát.

Zséda – Horváth Zoltán

Zséda most egy klasszis sztárhajtót kapott Fabrice Souloy személyében, amely tovább segítheti a ló javulását. Zséda remek formában van, jó kedvű, tisztes helytállást várok tőle, a pénzdíjas helyezések valamelyikével elégedettek lennénk.

Zóna és Adamo Fling – Csordás Emil

Zóna nem készült különösebben extra munkákkal erre a futamra, hiszen pár hete futott a két heates Dr. Vecseklőy József Emlékversenyben. Fizikumának és frissességének megtartása volt a fő cél. A jókedvére különösen figyeltünk, hiszen egy érzékeny lelkületű és lábú kancáról van szó. Bízom eredményes szereplésében, bár az ellenfelek igencsak beerősítettek a külföldi vendéghajtóikkal.

Adamo Fling élete topján van, ezért döntöttünk amellett, hogy elindítjuk ebben a nagyversenyben. Klasszis német vendéghajtójával további javulásában bízunk.

Alfa Boy – Hajnal Tibor

Kiegyensúlyozott Alfa Boy ezévi teljesítménye, a tavalyihoz hasonlóan. Hosszú, kihúzott munkákkal készültünk a Pannónia Díjra. Ez sem egy egyszerű futam, sok az esélyes, erős ellenfél, de Alfa Boy-t a dobogós helyek valamelyikére várom.

Atomanti M – Goran Zolnaji

Atomanti M utolsó versenye óta átesett egy herélésen, azóta munkában is folyamatosan jól mozog. Véleményem szerint szüksége lehet erre a versenyre, ahhoz, hogy igazán topformába kerüljön. Amennyiben a pénzdíjas helyezések valamelyikét elérjük, elégedettek leszünk.

Fotó: Diczkó János

SHARE THIS