/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

A Szerencsejáték Zrt. – Derby és Divat Fesztivál kapujában

Elérkezett a várva várt pillanat, július első hétvégéjén kerül megrendezésre a Szerencsejáték Zrt.-Derby és Divat Fesztivál! Az eseményen változatos programok várják az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt. Vasárnap a főszereplők a telivérek lesznek, tizenegy futamban mérik össze a tudásukat. A fogadási kedvet nem kevesebb, mint 1,7 millió forint jackpot fokozza.

A nap első versenyében 13:30-kor gáton mérik össze tudásukat a lovak, majd fél órával később 1100 méteren a kétévesek kerülnek a középpontba. A nap harmadik futama az 1200 méteres Wallis Motor-Flandorffer Tamás Emlékverseny lesz kilenc indulóval. A 15:00 órakor kezdődő Highland Golf Club – Vatinius Hendikepben Mystic Lady (5) a favorit. A hölgyek a Horze támogatásában a Fegentri – Női Amatőrverseny Hendikepben állnak starthoz, a legjobb esélyt Surprise of Devil és a tavalyi amatőr champion, Farkas Dorottya képviseli. Az 1600 méteres Agrárminisztérium Díja – Buccaneer Díj csapatából a bábolnai klasszis, Cirfandli (1) emelkedik ki. A nap hetedik futamában hat telivérrel számolhatunk, majd a hároméves kancák versenye, a Magányos Díj következik, ahol a Hazafi Díj nyerő Envious (1) győzelmében bízik a szaklap. Ezt követően kerül lefutásra az MNV Díja 2800 méteren, majd a Mezőhegyesi Díj, ahol 200.000 Ft Hármasbefutó jackpottal számolhatnak a játékosok.
Zárásként következik a hároméves évjárat kiválóságainak versenye, a 2400 méteres 14 millió forint összdíjazású 99. Magyar Derby. Az idén veretlen Eggi’s Choice (3) harmadik nagydíjgyőzelmére készül. Legnagyobb ellenfele Yoyoba (9) legutóbbi versenyét 12 hosszal nyerte, jelenleg a tavalyi derby nyerő Maronka Gábor idomár kezei alatt készül. Arhimed (1) is remek formában van, a világklasszis Alberto Sannaval remek esély. Eggi’s Choice istállótársa, Tervel (8) is beleszólhat a verseny alakulásába, azonban a kiváló kanca, Diadora Sts (10) is kiemelkedik a mezőnyből. A tét játék 500.000 Ft jackpotot ígér.

Drukkoljunk együtt az év legelegánsabb kültéri eseményén! Találkozunk a Kincsem Parkban, a védettségi kártyádat ne hagyd otthon! A belépés ingyenes.

Fotó: Varga Tamás

SHARE THIS