/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Jönnek a telivérek vasárnap

Nyolc futammal folytatódok a 2021-es galopp szezon a Kincsem Parkban. Az első futam a Remény Díj lesz a kétévesek számára, a verseny nyerő First Girl és Diablo Sts a már látott lovak közül papíresély, míg az újoncok közül a derbynyerő istállóból induló Packman Bel és a remek származású Megintő  tűnik jó esélynek.
A hendikep futamok mellett a napi főverseny az 1600 méteres Hesp Róbert Emlékverseny emelkedik ki. Az 1,6 millió forint díjazású magyar tenyésztésű lovak részére kiírt futamban Simply The Best megszerezheti idei első sikerét Mocsinka Viviennel. A Derby napi nagy sprintversenyben legyőző szlovák vendég és Vain Hope most nem lesz ott a startnál. A favorit mellett Tiltott gyümölcs és a középtávra visszavett Aurora Borealis is közeli esély ebben a mezőnyben.
A versenynapra és a Panoráma Étterembe a belépés díjtalan, de a védettségi igazolvány felmutatása kötelező.
Remek hír a fogadóknak!

Országosan már 70 lottózóban elérhető a hét minden napján a teljes fogadási kínálat. Így ezeken a helyeken minden nap lehet játszani a nezetközi futamokra és a hétvégi hazai versenyekre.  A lottózók listája megtalálható a https://bet.szerencsejatek.hu/uzletkereso oldalon, a „Teljes lóversenykínálat” szűrő feltétel beállításával.
A napi programról a megszokott helyen, a www.lovifogadas.hu oldalon tájékozódhatsz, ahol megtalálható a futamokra vonatkozó összes információ.
Játszd a kedvenc játékaidat, a 70 lottózóban a kínálatban szereplő összes játéktípus elérhető.
Keresd a kijelölt lottózókat országszerte és tedd meg tétjeidet!

SHARE THIS