/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Két nagydíj az ügetőn

A Szent István Díjjal és a Szalay János Emlékversennyel folytatódik a nagydíjak sorozata 21-én szombaton az ügetőn. Az államalapítónkról elnevezett futamban ismét starthoz áll a hetek óta hatalmas formában versenyző kétszeres Liga nyerő Zsenerőz, valamint alaptávról a tehetséges hároméves Csak a szél. A két kiválóság között a kortérhátránynak megfelelően 60 méter lesz a különbség a startnál. Vajon a Magyar Ügetőderby nyerő Zsenerőz zsinorban ötödik versenyét is megnyeri? A favoritok legnagyobb ellenfele Villám Ville és Casino Royale lehet.
A kétévesek első komoly versenyében minden idők legdrágább magyar yearlingjeként vásárolt Diamond Ville magas első esély. A szlovén tréningbe került versenynyerő 21,9-es formájával kiemelkedni látszik az 1.100.000 millió forinttal díjazott mezőnyben. Elsősorban a kvalifikációs formák alapján Diána Gull, Devoted és Dasha Ville CD érhet a dobogóra.
a két jelentős futam mellett sport és fogadási szempontól is remek versenyek lesznek a 14:00 órakor kezdődő versenynapon.

SHARE THIS