/ by /   A nap híre / 0 comments

Bűbájos sikere a Molnár Díjban

A versenynap Celerina Boss sikerével kezdődött. A futam elejétől az élen ügetett, amit egészen a végéig megtartott Veljko Mazsityal, így harmadik versenyét már megnyerte.
A nyeretlen kétévesek versenyében Dasha Ville CD diktálta a tempót. Vele tartotta a lépést Devoted, sőt a végét jobban bírta és szoros küzdelemben Csordás Emil lova lépett ki a nyertlen kétévesek kategóriájából.
A harmadik futamban a széthúzódott mezőny élén Zum Glück óriási hajrával megelőzte az addig vezető Brilliáns BD-t. A fordulóstarttal induló negyedik futam a negyven méteres térhátrányából induló lovak csak a harmadik helyért küzdöttek, mert a kedvező beállításból startoló Jardel Boko és Carina Fling messze elszállt a mezőny többi tagjától. A harmadik helyért vívott csatát végül Bvlgari SS nyerte.
A Milliomos Hendikep a favoritok forgatókönyve szerint ment le, a 10-4-11 befutási sorrend Zagato, Aslaug Princess és Ann Bella M sorrendet jelentett. Betty Evo őrzi remek formáját és zsinórban negyedik győzelmét láttuk a Kőbánya Sc Ökölvívó Szakosztály Díja Hendikepben. A hét lovas Palmyra Hendikepben óriási csata után Ujgur Kisasszony nyert. A napi főverseny, a két körös hosszútávú Molnár Díj elején Bűbájos az élre tört és nagyon jó tempót diktált Nagy Ferenc II.-vel. A négyéves kanca olyan tempóval haladt, hogy senki nem tudta megverni, Acélos Fiú és Anybody értek a legközelebb hozzá. A nap utolsó versenyén a nyolc ló közül Vezuvián bizonyult a leggyorsabbnak. A futam során nagyon szétszakadt a mezőny, a sorrend végül Vezuvián (7) – ZimmeZoom (1) – Baby Gabi (5) lett.

SHARE THIS