/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemények vasárnapra

NYERETLEN KÉTÉVESEK VERSENYE

 

Stanislav Georgiev

Lavalon (1) jól dolgozott az utóbbi időben, gyors munkákat kapott, a héten kétszer is egyedül ment. Első háromba várom, de akár nyerhet is.

 

Molnár Gyöngyi

Samurai Eagle (2) jól dolgozott, friss, kissé nehezebb természetű csikó, nem tudjuk még, hogy mi lesz a megfelelő táv számára, de jelenleg rövidebb távon erősebbnek érzem.

 

Maronka Gábor

Mindkét ló felkészülése jól zajlott, Fair Mary (4) nem túl korai kétéves, kvalifikációért fut, ám Mistic Bel (6) korainak tűnik, első háromba várom.

 

Ribárszki Sándor

Ribizli (8) jól dolgozott, de gyengébb a két másik, már futott idomítottamnál.

 

Zaláné Nyulasi Fruzsina

Szegfű (8) a kvalifikációért fut, örülnék, ha pénzt keresne, de erős a mezőny.

 

Bokori Tamás

Venus Victrix (11) jó munkák után áll starthoz élete első versenyében, bár nehéz felmérni képességét tekintve, hogy nem áll tréningemben sok ló, nincs viszonyítási alapom. Úgy gondolom futásról-futásra fog előre jönni, és ha megérzésem nem csal, a rövidtáv lesz a kedvence.

 

 

GRÓF KÁROLYI GYULA EMLÉKVERSENY

 

Stanislav Georgiev

Darya (1) inkább a hosszabb, 1600-1800 méteres távokhoz szokott, így kissé félő, hogy ez a táv rövid lesz neki. Ha puha lesz a pálya az kedvező lehet neki.
Másfél hónapja van nálunk Stolen Dream (6), most jött előre, erősödött és komolyodott is. Gyors munkákat kapott, első háromba várom, de erősek az ellenfelek.

 

Kovács Bakos Szilvi

Felicita Girl (2) és Sempelior (5) megnyerték bemutatkozó versenyüket. Mindkét kanca jól dolgozott, döntőbe várom őket. First Girl (3) stabil forma, bíztató munkák után áll starthoz, szerencsésebb esetben elcsíphet egy pénzes helyezést.

Ribárszki Sándor

Heebie Jeebies (4) jó formában van, meglátjuk ez mire lesz elég, hiszen nagyon erősek az ellenfelek. Jó munkák után lép pályára

Pap Gabriella

Tulsa (7) jól dolgozott, sokat jött előre, ha sikerül a lovasnak megfogni a verseny elején, ami nem lesz egyszerű, akkor jó eredményt érhet el, pénzes helyezését várom.

 

GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY

 

Ribárszki Sándor

Blush Bird (2) remek formának örvend, előző három futása sikeres volt, bizalommal indul.

 

Mucsi Enikő

Rubikon (4) jó munkákat ment, jó, hogy a verseny is gyep pályán lesz, mert tréningben is gyepen dolgoztunk. Változatos a mezőny, természetesen mindenki ellenfél, de bármi megtörténhet, hiszen folyton meglepetést okoz a számunkra Rubikon.

 

Kovács- Bakos Szilvia

Rudaina (5) nem futott még ilyen hosszú távon, kérdés, hogy nem sokallja-e a 2000 métert, az első ötbe várom.

 

Pap Gabriella

Rebels Angel (3) és Next Page (11) is formában van, kérdés, hogy milyen tempó lesz a versenyben, illetve, hogy hogyan sikerül a start után pozíciót foglalni, hiszen mindketten lassabb kezdők.

Santis (6) csakúgy, mint Fragile Planet (9) jó kezdők, minden bizonnyal élen helyezkednek, így kérdés mennyire bírják a végét. Pihentek, viszonylag régen futottak, munkaformák alapján sokat várunk tőlük, illetve Fragile Planet először fut gyep pályán, ebből előnyt kovácsolhat.

Összességében elmondhatom, hogy mind a négy kanca jól dolgozott, és bizalommal állnak starthoz.

 

Zaláné Nyulasi Fruzsina

Jó kondiban van Streif (7), remekül dolgozott, idén eddig sorozatosan a negyedikként végzett. Remélem most végre megtörik a jég.

 

Berghoffer Szandra

Frissen tartó, hosszú munkákat kapott Envious (8). Jól érzi magát, a táv is kedvező neki, bár a még hosszabb versenyeket jobban kedveli. Nagyon erős a mezőny, ennek ellenére az első háromba várom.

 

Fézer Róbert

Kondícióban tartottuk Light Blue Sky-t (10), próbáltuk tartani azt a jó formáját, amit két hete hozott. Remélem megoldja ezt a feladatot is, és habár erős a társaság placcra várom.

 

Dejan Davidovic

Qba Libre (12) jó versenyt futott a Magyar Háromévesek Versenyében, így az első ötbe várom. Hosszú munkákat kapott, így ez a táv szerintem könnyebb lesz neki, bízunk jó futásában.

 

SHARE THIS