/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Hárman Olaszországban

Határon túl méretteti meg magát újabb három magyar idomítású telivér november 10-én szerdán és másnap, csütörtökön. Lovaink Olaszországban, Rómában és Pisában állnak starthoz.

A SANDROVO istálló kétéves ménje, Lavalon (BUL) szeptember végén stílusos győzelemmel mutatkozott be a Kincsem Parkban, ezúttal egy 8 800 Euró összdíjazású csikóversenyben teszi próbára tudását Milánóban. Az 1400 méteres futam 14:10-kor indul, a ló lovasa Stanislav Georgiev, a kilenc lovas mezőnyben több rutinos kétévest is találunk.

Phillipines (IRE) egy 2000 méteres hároméves kancák részére kiírt futamban lett indulónak adva. Társa ugyancsak Stanislav Georgiev lesz, a verseny összdíjazása 18 700 Euró. A nyolc résztvevő közül Csontos Pál idomítottját a szaklap is véleményezi, de jó esélyt képvisel Zanfoga (IRE), Burrattina (IRE) és Sadalsuud (IRE) is.

Csütörtökön Shifing of Stukko (IRE) Rómában küzd meg a 8 800 Euró összdíjazású futam első helyéért. Az 1800 méteres távon tíz ellenfele lesz, a futam 14:45-kor startol.

 

A hivatalos versenyprogram ITT és ITT elérhető.

SHARE THIS